0
0

Gooliope & others

I started to customize Gooliope. I almost removed all of her hair, which was really difficult and painful to my hands :( That is why I’ll not reroot her head. I’ll use Linnea’s blonde wig after repainting her face. I think her future owner will be happy with her in this way too, because now it is possible to change her style a bit by changing wigs. The bad part is that the wig was relatively expensive, so her final price will be higher than I calculated at first.

Elkezdtem átalakítani Gooliope-t. Már majdnem kiszedtem az összes hajat a kis lyukakból a fején, de ez nagyon nehéz. Már nagyon fáj a kezem :( Ezért is nem fogom újrahajazni Goo-t, tehát Linnea szőke parókáját fogja viselni. Ennek szerintem nagyon fog örülni az új anyukája/apukája is, hiszen a paróka változtatásával egy kicsit tud változtatni a baba stílusán is. Sajnos van egy rossz része is a parókának, mégpedig az, hogy egy kicsit megemeli a baba végső árát.


DSC_0374
Some days ago I discovered a shop, where I saw other available tall dolls: Draculaura, Madeline, Clawdeen & Frankie. I already love them and can’t wait to purchase at least one of each doll. I hope Mattel will release more EAH dolls too, so I can make some beautiful natural-looking tall custom dolls in the future:)

Néhány napja felfedeztem egy boltot, ahonnan már lehet más magasabb babákat is venni. Ezek a babák kaphatóak jelenleg: Draculaura, Madeline, Clawdeen és Frankie. Már alig várom hogy  mindegyik babából tudjak vásárolni legalább 1-et. Remélem, hogy a Mattel kiad majd több EAH babát is, hogy több természetes külsejű magas babát tudjak átalakítani a jövőben:)bigdolls_av

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply