0
2

17” Madeline Hatter

Madeline Hatter has finally arrived . I think her face is beautiful, even though I haven’t repainted her yet. I’m glad her eye area is flat, so I can create different types of eyeshape on her, and I’m not kind of forced to follow the molded lines of her eyes.
The only thing which I don’t like in Madeline is that her legs are painted white and decorated with dots, so her stocking is fake.​  I’ll sand off the dots, but I think her legs will remain white.
I made a box opening/unboxing video, watch it if you are interested about 17 inches tall Madeline Hatter:)

Madeline Hatter végre megérkezett hozzám és kicsomagolhattam. Átfestés nélkül is szépnek találom az arcát és örülök, hogy a festésnél végre szabad kezet kapok a szemeknél, hiszen mint a legtöbb Ever After High babának a szeme, az övé is sík felületű, nincsen kialakítva egy szemforma. Olyan szemet készíthetek neki, amilyent akarok  Ami kissé kiábrándító volt az az, hogy nincsen harisnyája… a lába fehér és a kék pöttyök rá vannak festve, ezzel utánozva a kisebb méretű Madeline harisnyáját  Nem hiszem, hogy csiszolással lejönnek a fehér szín, valószínűleg az egész lábát fehér anyagból öntötték, de a pöttyöket mindenképp le fogom csiszolni.
Készítettem egy dobozbontós videót is, nézzétek meg ti is:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Amber Vaughn
  2016-01-06 at 21:52

  I can’t wait to see what you will do with her :)

  • Kata
   2016-01-07 at 01:00

   I’ll customize her after I finished your doll:)

  Leave a Reply