0
0

New design & functions

If you have been following me a while now, you may have noticed already that I changed my webpage’s design. I changed not just the design, but added some useful functions as well. The most visible change is the missing featured posts section. You can see these old featured posts by clicking the “Featured” category link.

screencapture-unniedolls-com-1461144974475
The most important feature is the SHOP which I created on this site. In the future you can find all of my dolls in this shop as well, not just on Etsy and Ebay. Here the dolls are cheaper with 2-5 euros, because I don’t have to pay fees after my sold orders :) So you can save some money for the future dollsTo adopt a doll, you have to register to this site and the only available currency is Euro so far. You can pay by using PayPal:)
*edit: you can change the EUR to USD now! 

screencapture-unniedolls-com-1461145202736

The third new function is the Newsletter. I had Newsletter on this site before, but this new system is much faster and safer. I’ll transfer the old subscribers to this new system, but if you are not subscribed yet, please do it!:) I’m thinking to send newsletters about the newest dolls and promotions, but I’m not sure yet, because I’m listing dolls very frequently, so if I’m sending many letters, then it may bother you. Or not?:) Please share your opinion with me!

The fourth thing is the new Instagram feed at the footer section. You can see my last 8 Instagram photos in this section. I share these photos only on Instagram and Google+, so be sure you follow me on one of those sites!:)screencapture-unniedolls-com-14611449744752

I hope you like these new features! :)

Ha már követsz egy ideje, akkor észre vehetted, hogy megváltoztattam a honlapom kinézetelét. Nem csak a külseje változott meg, néhány “belső” változás is történt. A legszembetűnőbb változás talán az, hogy már nincsenek megjelenítve a főoldalon a kiemelt bejegyzések. A régebbi kiemelt bejegyzéseket megtekintheted a “Featured” kategóriára kattintva.

A legfontosabb belső változás az az oldalon létrehozott bolt. Ezentúl nem csak az Etsy-n és az Ebay-en vásárolhatod meg a babákat, hanem az oldalon keresztül is. Az oldalon 2-5 euróval olcsóbban lehet megvásárolni a babákat, mivel az itt eladott babák után nincsenek plusz költségeim. A vásárláshoz sajnos  kötelező a regisztráció és csak Euróban tekinthető meg az ár, de aki meg szeretne spórolni néhány eurót egy következő babára, az így megteheti:)

A harmadik belső változás az a hírlevél. Bár eddig is volt lehetőség a hírlevélre való feliratkozásra (amit páran meg is tettek, köszönöm!:) ), de ez egy másik, biztonságosabb rendszerre épül. Arra gondoltam, hogy a hírlevélre feliratkozókat mindig értesítem a legújabb babákról, promociókról és érdekességekről. Bár elég gyakran listázok új babákat, szóval nem tudom, hogy az a sok hírlevél nem-e túl zavaró számotokra. Nektek mi a véleményetek erről?

Amit még kiemelnék, az az oldal alján található Instagram sorfal. Ott láthatjátok az Instagramon megosztott utolsó 8 képet. Ez a fal esztétikailag szerintem nagyon jól mutat és ha nem is vagytok fent Instagramon, láthatjátok, hogy ott milyen képeket osztok meg a babákról:) Ezeket a képeket amúgy csak Instagram-on és Google+-on osztom meg, szóval ha van lehetőséged, akkor mindenképp kövess legalább az egyik oldalon:P

Remélem, hogy nektek is tetszik az új honlap és hasznotokra lesznek az új funkciók!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply